Kirja: Kadonnut ruusu (Serddar Özkan)

Kirja on loppuunmyyty.

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Kadonnut ruusu Serdar Özkan

  Serdar Özkanin esikoisteosta Kadonnut Ruusu on kuvattu monin ylistävin laatusanoin: loistava, innoittava, mystinen, liikuttava, erilainen, hämmästyttävä, kiehtova. Kadonnut Ruusu kertoo nuoresta naisesta, Dianasta, joka lähtee etsimään kadonnutta sisartaan. Matka antaa hänelle runsaasti uusia kokemuksia ja johtaa hänet tutkimaan syvästi myös omaa elämäänsä. Kirjassa yhdistyvät niin psykologia ja elämänfilosofia kuin seikkailu ja mystiikka. Özkan jatkaa teoksessaan Pikku Prinssin ja Alkemistin viitoittamaa tietä. Tämä kirja koskettaa ihmisiä yli rajojen.

  Serdar Özkan on syntynyt Turkissa 1975. Hän opiskeli Yhdysvalloissa ja jatkoi myöhemmin psykologian opintojaan Istanbulissa. Vuodesta 2002 lähtien Özkan on omistautunut pelkästään kirjoittamiselle. Kadonnut ruusu on hänen esikoisteoksensa, ja se on tehnyt hänestä Turkin kaikkien aikojen käännetyimmän kirjailijan heti Orhan Pamukin ja Yasar Kemalin jälkeen. Kirja on kohonnut myyntilistojen kärkeen mm. Kanadassa, Saksassa, Espanjassa ja Hollannissa. Se on käännetty jo 25. kielelle ja julkaistu yli 30. maassa.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 9/2008
  Sivumäärä: n. 200 s.
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN:

  Muuta: Suomennos Päivi Paju, kansi Päivi Veijalainen

  Kirjan laji

  Muita kaunokirjoja

  13. huoneMax Manner

  Koukuttava trilleri petturuudesta ja peitellystä totuudesta

  Seitsemän päivää ilmanMonika Peetz

  Tiistaisiskojen paasto- ja puhdistautumisretriitti ei osoittaudu aivan odotusten mukaiseksi.

  PelonkylväjätThomas Erikson

  Huikeassa trilleridebyytissä käyttäytymistutkija Alex King pyydetään poliisin avuksi rikollisen profilointiin. Pian hän huomaa jahtaavansa kylmäveristä tappajaa.

  VarjoVille Kaarnakari

  Puolustusvoimien salainen tiedustelujaos joutuu tositoimiin, kun tilanne, joka aluksi näyttää poliisiasialta, muuttuukin vakavaksi sotilaalliseksi ongelmaksi.