Kirja: Anastasia - Pieni suuri pianisti (Päivi Tuomi-Nikula)

Kirja on loppuunmyyty.

Anastasia - Pieni suuri pianisti Päivi Tuomi-Nikula

Anastasia Romanovna Taran syntyi heinäkuussa 1995 Rostovin kaupungissa Donin rannoilla. Tyttönen osoitti musikaalisen lahjakkuutensa varsin varhain, ja 12-vuotiaana hänestä on kehittynyt loistelias pianisti, joka on voittanut lukuisia kilpailuja niin kotimaassaan kuin ulkomaillakin.

Kauniisti taitettu, kauttaaltaan nelivärinen kirja sisältää tekstin sekä suomen että venäjän kielellä.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2008
Sivumäärä: 48 s.
Kirjastoluokka: 99.1

Muuta: Kansi Jussi Jäppinen

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Konkursseja ja muita konnuuksiaJ. K. Tamminen

On monta tapaa hoidella vaikeuksiin joutunut yrittäjä kuiville. J. K. Tamminen tuntee ne kaikki. Talousrikollisen muistelmat ovat uskomatonta kertomaa eri tavoin toteutetuista vedätyksistä ja kieroin keinoin kerätyistä suurista voitoista.

Bobby OrrBobby Orr

Kanadalaisen NHL-legendan omaelämäkerta, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin miehen ura.

Mykkä huutoMartin Pistorius

Tositarina kuin pahin painajainen. Martin ei kyennyt kertomaan kenellekään, että hänen mihinkään reagoimattoman kehonsa sisällä oli vankina ajatteleva ja tunteva ihminen, joka oli tietoinen kaikesta ympärillään tapahtuvasta.

Valvojana naisten erityistyöleirilläRisto Joutjärvi

Saara Tuukkasen päiväkirjoihin ja hänen kertomiinsa muistoihin perustuva teos kuvaa elämää naisten erityistyöleirillä, maailmassa, jollaista hän ei ollut osannut kuvitellakaan.

AlppipolkuL. M. Montgomery – Sisko Ylimartimo

Alppipolku on L. M. Montgomeryn oma kertomus matkastaan maailmankuuluksi kirjailijaksi ensimmäisen kerran suomeksi. Kirja sisältää myös päivitetyn version Sisko Ylimartimon teoksesta Anna ja muut ystävämme.