Kirja: Anastasia - Pieni suuri pianisti (Päivi Tuomi-Nikula)

Kirja on loppuunmyyty.

Anastasia - Pieni suuri pianisti Päivi Tuomi-Nikula

Anastasia Romanovna Taran syntyi heinäkuussa 1995 Rostovin kaupungissa Donin rannoilla. Tyttönen osoitti musikaalisen lahjakkuutensa varsin varhain, ja 12-vuotiaana hänestä on kehittynyt loistelias pianisti, joka on voittanut lukuisia kilpailuja niin kotimaassaan kuin ulkomaillakin.

Kauniisti taitettu, kauttaaltaan nelivärinen kirja sisältää tekstin sekä suomen että venäjän kielellä.

 

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2008
Sivumäärä: 48 s.
Kirjastoluokka: 99.1

Muuta: Kansi Jussi Jäppinen

Kirjan laji

Lisää elämänkertoja ja muistelmia

Bon Scott ja AC/DCJeff Apter

Fanit ja kriitikot ovat yhtä mieltä siitä, että vuodet 1973–1980, kun Bon Scott oli yhtyeen riveissä, olivat AC/DC:n kulta-aikaa. Harvinaisin otoksin kuvitettu kirja dokumentoi koko tuon hurjan aikakauden.

Ronald ReaganKarin Henriksson

Miten Hollywood-näyttelijästä ja vannoutuneesta demokraatista tuli eturivin republikaani ja Yhdysvaltain 40. presidentti? Teos käy läpi niin Reaganin nuoruusvuodet ja näyttelijäuran kuin toiminnan Kalifornian kuvernöörinä sekä Valkoisessa talossa vietetyt vuodet 1981–1989.

Egotrippi Ilkka Mattila

Haastattelemalla yhtyeen entisiä ja nykyisiä jäseniä, tuottajia ja ystäviä Ilkka Mattila on koonnut historiikin yhdestä aikamme suosituimmista suomalaisbändeistä.

Sebastian Vettel Karin Sturm

26-vuotias formulakuski Sebastian Vettel on voittanut maailmanmestaruuden neljä kertaa peräkkäin. Kokenut formulatoimittaja Karin Sturm kertoo, minkälainen on mies voitonhymyn takana.

Stevie Ray VaughanJoe Nick Patoski & Bill Crawford

Kattava elämäkerta yhdestä kaikkien aikojen merkittävimmistä kitaristeista.