Kirja: Peukalon paikka (Maija Paavilainen)

Kirja on loppuunmyyty.

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Peukalon paikka Suomalainen lapaskirjaMaija Paavilainen

  Peukalon paikka -kirjan selkeillä ohjeilla syntyvät aloittelijaltakin perinteiset lapaset ja sormikkaat kuin myös tänä päivänä varsinkin nuorison keskuudessa suositut kämmekkäät ja kynsikkäät.
  Kirjan alun tekniikkaosiossa opastetaan yksityiskohtaisesti käsineiden rakenne, muun muassa millaisia erilaisia peukalokiiloja ja kärkikavennuksia voi neuloa.
  Kirjassa on peräti 30 erilaista neulottua käsinettä naisille, miehille ja lapsille. Kirjasta löytyvät ohjeet niin autoilijan sormikkaisiin kuin myös superlämpimiin hiihtolapasiin.
  Monissa käsineissä on käytetty vanhoja perinteisiä kuviomalleja tai niiden osia. Näin osa ainutlaatuista käsityöperinnettämme siirtyy näiden käsineiden kautta luontevasti seuraaville sukupolville.
  Käsinemallit ovat saaneet nimensä ja värinsä kotimaamme kauniista luonnosta, sen vihreistä metsistä, sinisistä järvistä ja kesällä kauniisti kukkivista kedoista. Koivulapasissa hiirenkorvat ovat juuri puhkea-massa koivun oksiin ja ketokämmekkäissä kukkivat kedon kauniit kukat. Pihlajalapasissa hehkuvat syyspihlajan upeat värit.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 10/2017, viikolla 41
  Sivumäärä: 170 s.
  Kirjastoluokka: 65
  Sähkökirjan ISBN:

  Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää käsityö- ja kotikirjoja

  Neulo nostetuin silmukoinSimona Merchant-Dest & Faina Goberstein

  Perusteellinen katsaus yksinkertaiseen mutta samalla monipuoliseen neuletekniikkaan, jolla voi toteuttaa niin kauniita kirjoneuleita kuin upeita neulepintojakin.

  Suloisimmat sukatCookie A

  Uutta ilmettä neulesukkiin

  Roskasta käyttöesineeksiArja Aalto-Viittala & Anu Lahti

  Kymmenittäin uusia inspiroivia ideoita ja ohjeita erilaisten materiaalien uusiokäyttöön.

  Neulojan käsikirjaCharlotte Rion

  Ainutlaatuisen helppokäyttöinen haku- ja ohjeteos sisältää ohjeet yli 300 pintaneulemalliin, joita on helppo hyödyntää kaikenlaisissa neuletöissä.

  Linnunpöntöt ja lintulaudatMichele McKee-Orsini

  Valmistusohjeet viehättäviin linnunpönttöihin ja lintulautoihin, jotka tarjoavat suojaa monille eri lintulajeille. Jokainen kirjan malli on viimeistelty ja koristeltu eri tavalla.