Villivihanneskeittokirja Marlene Gustawson

Luonnossa villeinä kasvavien yrttien ja kasvien käyttö ravintona on jatkuvasti kasvava ruokatrendi. Villivihanneskeittokirja opastaa tunnistamaan ja käyttämään luonnosta löytyviä kasveja. Se kertoo havainnollisesti, mitä kasveja ja kasvinosia voi syödä ja miten niistä valmistetaan herkullista ruokaa.
Poimulehti, mesiangervo, nokkonen, käenkaali, vuohenputki, jauhosavikka… metsistä, niityiltä ja pihoilta löytyy runsain määrin todellista lähiluomuruokaa, joka on paitsi ilmaista, myös erittäin terveellistä. Monipuolisesta kirjasta löytyy runsaasti villivihannesten käyttöideoita sekä reseptejä smoothieihin, mehuihin, välipaloihin ja kevyisiin aterioihin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2017, viikolla 4
Sivumäärä: 160 s.
Koko: 190 x 240 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.2
ISBN: 9789523124219

Muuta: Suomennos Salla Korpela, Kansi Monica O. Petrovski

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

0-koodin keittokirja Minna Forsström

0-koodin keittiössä käytetään puhtaita perusraaka-aineita ilman lisäaineita, gluteeniviljoja, lehmänmaitoa ja puhdistettua sokeria. Tämän kirjan ohjeilla valmistuu kotiruokaa, joka maistuu koko perheelle niin juhlana kuin arkenakin.

Suomalainen puurokirjaTiia Koskimies

Suomalaisessa puurokirjassa on kaikkien perinteisten suomalaisten puurojen perusohjeet. Kotimaisten viljojen lisäksi kirjassa on gluteenittomista superviljoista valmistettuja puuroja sekä helppotekoisia ja trendikkäitä tuorepuuro-ohjeita.

Kunnon leipää Håkan Johansson

Kansainvälisen Bakery Masters 2014 -kilpailun voittaja Håkan Johansson jakaa kirjassaan parhaat leipäreseptinsä ja antaa kotileipureille loistavia vinkkejä, joiden avulla jokainen onnistuu.

Kaikki avokadosta Gaby Dalkin

Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

Herkuttele perunoilla Catherine Gerbod

Kirja sisältää 100 ranskalaisen Cuisine et Vins de France -lehden reseptiä, joiden avulla valmistat perunasta herkkuja niin arkiaterialle kuin juhlapöytäänkin.