Villivihanneskeittokirja Marlene Gustawson

Luonnossa villeinä kasvavien yrttien ja kasvien käyttö ravintona on jatkuvasti kasvava ruokatrendi. Villivihanneskeittokirja opastaa tunnistamaan ja käyttämään luonnosta löytyviä kasveja. Se kertoo havainnollisesti, mitä kasveja ja kasvinosia voi syödä ja miten niistä valmistetaan herkullista ruokaa.
Poimulehti, mesiangervo, nokkonen, käenkaali, vuohenputki, jauhosavikka… metsistä, niityiltä ja pihoilta löytyy runsain määrin todellista lähiluomuruokaa, joka on paitsi ilmaista, myös erittäin terveellistä. Monipuolisesta kirjasta löytyy runsaasti villivihannesten käyttöideoita sekä reseptejä smoothieihin, mehuihin, välipaloihin ja kevyisiin aterioihin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 1/2017, viikolla 4
Sivumäärä: 160 s.
Koko: 190 x 240 mm
Sidosasu: Sidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.2
ISBN: 9789523124219

Muuta: Suomennos Salla Korpela, Kansi Monica O. Petrovski

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Juuri näin!Tiia Koskimies

Tiia Koskimies tarjoilee runsaasti uusia makuja ja valmistustapoja herkullisiin ja terveellisiin juuresruokiin.

Mahtava matchaJoanna Farrow Johdanto: Sinikka Piippo

Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.

Kasvikset kemistin keittiössäAnu Hopia – Tatu Lehtovaara

Miten tehdään kasvisruokaa, jossa maku, rakenne ja aromi ovat juuri kohdallaan? Anu Hopia ja Tatu Lehtovaara ovat tehneet käänteentekevän kasvisruokakirjan.

Suomalainen puurokirjaTiia Koskimies

Suomalaisessa puurokirjassa on kaikkien perinteisten suomalaisten puurojen perusohjeet. Kotimaisten viljojen lisäksi kirjassa on gluteenittomista superviljoista valmistettuja puuroja sekä helppotekoisia ja trendikkäitä tuorepuuro-ohjeita.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.