Kirja: 50:50 (Nina Sarell)

Painos väliaikaisesti loppu

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  50:50 Helppo tie hoikaksi ja pysyvään painonhallintaanNina Sarell

  50:50 on uusi painonhallinnan ajattelutapa. Sen sijaan, että omia ruokailutottumuksiaan tarvitsisi muuttaa radikaalisti, ruokavaliotaan voi korjata 50 prosentin säännön mukaan: puolita annokset pikkuhiljaa ja vaihda huonot ruoka-aineet hyviksi niin, että huonon tilalle otetaan aina puolet terveellistä.
  50:50 haastaa perinteisen dieettiajattelun ja tarjoaa terveellisen, tutkimukseen perustuvan tavan ottaa paino haltuun.
  On tiedetty pitkään, että laihdutuskuureista ei ole juurikaan hyötyä: kadotetut kilot palaavat hyvin nopeasti takaisin. Ainoa toimiva ratkaisu on muutos elämäntavoissa ja ruokatottumuksissa.
  Sarell osoittaa kirjassaan, että laihtuminen ja hoikkana pysyminen vaatii vähemmän itsekuria kuin ikinä uskaltaisi edes kuvitella. Keho hakeutuu luonnostaan terveelliseen painoon, kunhan annamme sille paremmat eväät, luonnollista liikettä ja rauhaa matkantekoon.
  Kirja antaa täsmälliset neuvot pysyvästi hoikempaan elämään sekä koko joukon tutkitusti toimivia vinkkejä, ruokapäiväehdotuksia ja herkullisia reseptejä.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 1/2017, viikolla 4
  Sivumäärä: n. 140 s.
  Kirjastoluokka: 59.34
  Sähkökirjan ISBN: 9789523124622

  Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Muita terveys- ja kauneuskirjoja

  Juoksu on parasta terapiaaScott Douglas

  Käänteentekevä tietoteos kertoo miten stressi, masennus ja ahdistus voitetaan juoksulenkki kerrallaan.

  Emman lumoavat letitEmma Ollila

  Sosiaalisessa mediassa suuren seuraajajoukon saanut nuori lettivirtuoosi opastaa tässä kirjassa suosituimpien kampaustensa tekemisen vaihe vaiheelta.

  Tunteva sydänNikki Stamp

  Teos tarjoaa uusimman tutkimustiedon kaikesta siitä, mikä sydämeemme vaikuttaa. Nykytutkimusten tulokset ovat paikoin hämmästyttäviä.

  SokerimyrkytysAnn Fernholm

  Silmät avaava kuvaus siitä, mitä runsaasti sokeria ja valkoista jauhoa sisältävä ruokavalio tekee kasvavan lapsen keholle.

  KasvojoogaAlain Pénichot

  Kasvojooga kohottaa ja parantaa kasvojen ilmettä luonnonmukaisesti ilman kirurgin veistä. Se on tehokas tapa ehkäistä ikääntymisen merkkejä.