Kirja: Menestys ja moraali (Outi Nyytäjä)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Menestys ja moraali Outi Nyytäjä

  Menestys on käsite, joka on imeytynyt koko nykyiseen yhteiskuntaan, sen kaikkiin alueisiin, eikä vain talouselämään. Sen tartuttamia ovat kaikki – pahimmin ne, joilla ei ole mitään menestymisen mahdollisuuksia.

  Arvostettu ja palkittu dramaturgi ja journalisti ruotii kirjassaan menestyksen ja moraalin suhdetta. Hän tarkastelee Suomeen rantautuneita koulutusmetodeja, jotka lupaavat ihmisille ja yrityksille nopeita voittoja, menestystä ja vaikutusvaltaa. Sumeilematon, suora ja sarkastinen teos haastaa lukijan tinkimättömään analyysiin – löytöretkelle kulttuuriimme hiipivään piilovaikuttamiseen.

   


   

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 4/2007
  Sivumäärä: 160 s.
  Kirjastoluokka: 17.1
  Sähkökirjan ISBN: 9789524929486

  Muuta: Kansi Jari Koski / Khora

  Kirjan laji

  Muita elämäntaitokirjoja

  Läsnäilo Jutta Saanila

  Käytännön opas syvempään itsetuntemukseen ja läsnäolon taitoon

  Kuusikymppisten kirjaHilkka Laukka-Sinisalo

  Inspiroiva mietintä- ja pohdintapaketti niille, jotka odottavat eläkkeelle jäämistään ja niille, jotka miettivät kuinka voisivat vielä jatkaa työtään.

  Äidin valta ja voimaElina Reenkola

  Todellisuus ei aina vastaa äitimyytin ihanteita. Asiantunteva teos äitiyden monista ulottuvuuksista.

  Lumoavan pelottava nainenElina Reenkola

  Elina Reenkola kartoittaa kirjassaan asiantuntevasti, mistä kaksijakoinen suhtautuminen naiseuteen johtuu, sekä niitä ilmiöitä, joita naisen seksuaalisuuden ja hedelmällisyyden kammosta seuraa.

  Vaihtoehtoisia faktojaMarkku Ojanen

  Kuulemmeko mieluummin miellyttävän valheen kuin epämiellyttävän totuuden? Mielenkiintoinen teos pureutuu syvälle valheen anatomiaan, sen syihin ja seurauksiin.