Kirja: Kaikki minkä menetimme (Riina Paasonen)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Kaikki minkä menetimme Riina Paasonen

  Supikoirat elävät pareittain. Tämän oppii Johannes, kun tulee yön pimeydessä ajaneeksi supikoiran yli. Pian Johannes huomaakin hoivaavansa kuolleen supikoiran puolisoa.
  Tamperelaisen rintamamiestalon villiintyneen puutarhan ja hajoavan perheensä keskellä Johannes on yhtä yksin kuin supikoira. Orvokki-vaimo ottaa takaisin kadotettua nuoruuttaan syöksymällä suhteeseen kolmekymppisen Kain kanssa, ja yhteys jälkikasvuunkin on katoamassa. Perheen aikuiset lapset Aura ja Arvi oireilevat ristiriitojen paineissa. Herkkä Arvi lukkiutuu kotiinsa, ja Aurasta huomatuksi tuleminen vaatisi vähintään pankkiryöstön.
  Johannes kohdistaa kaiken huomionsa supikoiraan. Suhde villiin eläimeen muodostuu Johannekselle itsenäisyyden ja vapauden symboliksi. Kunnes tapahtuu jotain peruuttamatonta.
  Kaikki minkä menetimme on tragikoominen tarina salaisuuksista, rakkauden kaipuusta ja tyydyttymättömistä tarpeista – mutta myös toivosta. Romaani kuvaa, miten yllättävällä tavalla ihmiset ylittävät rajat, kun ne tulevat vastaan.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 1/2017
  Sivumäärä: n. 250 s
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN: 9789523124608

  Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää romaaneita

  AppelsiinilehtoMarjut Helminen

  Marjut Helmisen jännittävä ja näkökulmaltaan tuore esikoisromaani sukeltaa arkeen sodan oloissa, pakolaisuuden tuntoihin, haluun auttaa ja autetun tuntoihin. Se kertoo ihmisten kyvystä selviytyä, antaa anteeksi − ja joskus jopa parantua.

  ReunallaTapani Heinonen

  Romaani vihasta, rakkaudesta ja oikeudesta omaan minuuteen

  Kaukopartio virittää ansan Markku Hattula

  Miten käy Kaartimon miehineen, kun koko Suomi seisoo kuilun reunalla? Mikä on suomalaisen partiomiehen rohkeuden ja sitkeyden hinta? Kaukopartiotoimintaa kuvaavan kirjasarjan kolmas osa.

  Au pairEmma Rous

  Au pair on tiheäjuoninen mysteeri synkistä perhesalaisuuksista. Arvoitus, joka pitää hellittämättä otteessaan yllättävään loppuratkaisuun saakka.

  Läpi tulihelvetinMikko Haaja

  Laadukas ja todenmukainen sotaromaani, jota lukiessa tuntuu kuin olisi itsekin taisteluissa mukana.