Kirja: Ilonhilaaja (Panu Rajala)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Ilonhilaaja Panu Rajala

  ”Mutta hetkinen, eikö vain valo sytykin jo tuon korkean kerrostalon ylimmäiseen ikkunaan, toiseen vasemmalta, missä verho heilahtaa ja uninen pärstä pällistelee ulos ohutta tukkaa silmiltä haroen. Hän se on, tämän kertomuksen päähenkilö, jollaiseksi hän ei kuunaan voisi itseään kuvitella. Äänetön mies vailla ominaisuuksia. Ehkä hän on luonnostaan aamuvirkkua tyyppiä, näitä miehuuden ja vanhuuden välimailla keikkuvia äijänköriläitä, joilla on menneisyyttä enemmän kuin nykyisyyttä ja tulevaisuutta arvaamattoman vähän, sillä tutkimattomat ovat tämänkin herran tiet."

  Kyrönsarven kunnan ansioitunut verojohtaja Kosti Korvensuo jää eläkkeelle samaan aikaan kun Donald Trump valitaan Yhdysvaltain presidentiksi. Suuria käännekohtia molemmat, eletään uutta maailmanaikaa. Ei osannut Korvensuo aavistaa, mitä kaikkea seuraisi hänen ensimmäisinä eläkekuukausinaan.

  Panu Rajalan satiirinen romaani hilaa väkisin ilon pintaan viimeaikaisten maailmantapahtumien säikäyttämissä lukijoissa.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 6/2017, viikolla 26
  Sivumäärä: 295 s.
  Kirjastoluokka: 84.2
  Sähkökirjan ISBN: 9789523124721

  Muuta: Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää romaaneita

  AppelsiinilehtoMarjut Helminen

  Marjut Helmisen jännittävä ja näkökulmaltaan tuore esikoisromaani sukeltaa arkeen sodan oloissa, pakolaisuuden tuntoihin, haluun auttaa ja autetun tuntoihin. Se kertoo ihmisten kyvystä selviytyä, antaa anteeksi − ja joskus jopa parantua.

  AavistusSonia Paloahde

  Tiivistunnelmainen trilleri rikkovasta rakkaudesta

  HaluAudrey Carlan

  Eroottisen viihdekirjallisuuden mestari Audrey Carlan yhdistää romantiikan ja seksin tavalla, joka ei jätä kylmäksi.

  Kun maailma järkkyiAyn Rand

  Kun maailma järkkyi on yksi maailmankirjallisuuden luetuimmista ja laajimmista romaaneista. Kun amerikkalaisilta vuonna 1991 kysyttiin, mikä kirja on eniten vaikuttanut heidän elämäänsä, se nousi toiselle sijalle heti Raamatun jälkeen.

  Läpi tulihelvetinMikko Haaja

  Laadukas ja todenmukainen sotaromaani, jota lukiessa tuntuu kuin olisi itsekin taisteluissa mukana.