Veneruokaa Makunautintoja koko kesäksiJennie Gillander

Neliviikkoisella purjehduslomallaan Jennie Gillander päätti hylätä perinteisen retkimuonan ja valmistaa sen sijaan todella hyviä aterioita. Tässä kirjassa hän osoittaa, ettei se ole edes vaikeaa.
Kirjan ohjeilla pienessä venekeittiössä syntyy vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa joka päivä: grilliherkkuja ja ruokaisia salaatteja luodoilla ilta-auringossa nautittaviksi illallisiksi, lämmittäviä keittoja ja pataruokia koleisiin purjehduspäiviin, ruokia, joita on helppo syödä aallokon keinutuksessa ja aterioita, jotka on helppo ottaa mukaan maihin tehtäville retkille.
Herkullisen reissuruoan laittaminen ei vaadi huippuvarusteltua keittiötä. Jennie kehitteli kaikki kirjan reseptit varusteinaan vain pieni jääkaappi, kahden polttimon kaasuliesi sekä grilli.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2016
Sivumäärä: 156 s.
Koko: 145 x 210 mm
Sidosasu: Nidottu, nelivärinen
Kirjastoluokka: 68.2
ISBN: 978-952-312-267-3

Muuta: suomennos Anna Maija Luomi, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

Kaikki avokadosta Gaby Dalkin

Upeasti kuvitettu teos on täydellinen keittokirja jokaiselle, joka haluaa löytää uusia tapoja nauttia avokadon terveysvaikutuksista ja lempeän hienostuneesta mausta.

VillivihanneskeittokirjaMarlene Gustawson

Villivihanneskeittokirja opastaa tunnistamaan ja käyttämään luonnosta löytyviä kasveja. Se kertoo havainnollisesti, mitä kasveja ja kasvinosia voi syödä ja miten niistä valmistetaan herkullista ruokaa.

Herkuttele perunoilla Catherine Gerbod

Kirja sisältää 100 ranskalaisen Cuisine et Vins de France -lehden reseptiä, joiden avulla valmistat perunasta herkkuja niin arkiaterialle kuin juhlapöytäänkin.

Terveellistä ja hyvää kotikuivuristaMichelle Keogh

Kirja antaa kaikki tarvittavat tiedot erilaisten ruoka-aineiden käsittelyyn ja kuivatun ruoan oikeaan säilytykseen. Se tarjoaa myös 100 innovatiivista reseptiä kuivurissa valmistettaviin herkkuihin.

Kodin uusi mehukirjaPetter Bergström

Kodin uusi mehukirja tuo kotitekoisten mehujen valmistuksen nykyaikaan. Tuttujen marjamehujen lisäksi kirja sisältää paljon juomareseptejä aivan uudenlaisiin aineksiin ja makuyhdistelmiin.