Kirja: Terveellistä ja hyvää kotikuivurista (Michelle Keogh 	)

Kirja on loppuunmyyty.

Terveellistä ja hyvää kotikuivurista Kaikkea hedelmänauhoista juuressipseihin Michelle Keogh

Nykyaikaisessa keittiössä kuivuri on väline, jolla voi valmistaa monenlaista terveellistä ruokaa. Välipalojen valmistaminen kuivurilla on myös paljon edullisempaa kuin niiden ostaminen kaupasta.
Tämän kirjan avulla opit kuivaamaan erilaisia ruoka-aineita. Kussakin luvussa keskitytään erilaisiin ruokiin: hedelmien ja vihannesten kuivaamisesta siirrytään edelleen hedelmänauhoihin, kuivalihan tekoon, pähkinöiden ja siementen kuivaukseen, raakaruokien ja jälkiruokien valmistukseen ja hännänhuippuna vielä lemmikkieläinten kuivattuihin herkkuihin.
Kirja antaa kaikki tarvittavat tiedot erilaisten ruoka-aineiden käsittelyyn ja kuivatun ruoan oikeaan säilytykseen. Se tarjoaa myös 100 innovatiivista reseptiä kuivurissa valmistettaviin herkkuihin.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika: 2/2016, viikolla 8
Sivumäärä: 192 s.
Kirjastoluokka: 68.2

Muuta: suomennos Anna Maija Luomi, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

Kirjan laji

Ruoka- ja juoma-aiheisia

TulillaMatias Koskimies

Kirja kertoo sekä tulen että tulilla istumisen merkityksestä ihmisille. Samalla se johdattaa avotulella valmistettujen herkkujen äärelle.

Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaihtoehdot lihalleTatu Lehtovaara

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa.

Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.

VeneruokaaJennie Gillander

Kirjan ohjeilla pienessä venekeittiössä syntyy vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa joka päivä.