Kirja: Vau, mitkä kynnet! (Hannah Lee)

Kirja on loppuunmyyty.

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Vau, mitkä kynnet! Hannah Lee

  Miljoonien nuorten YouTubessa seuraama kynsitaiteilija Hannah Lee esittelee kirjassaan 35 toinen toistaan upeampaa kynsidesign-mallia, jotka jokainen voi toteuttaa kotonaan.
  Kirja neuvoo oikeat välineet ja opettaa parhaat tekniikat eri kynsimallien toteutukseen.
  Kirjan selkeillä, vaihe vaiheelta etenevillä ohjeilla syntyvät ammattimaisen taidokkaat lakkaukset ja kuvioinnit niin sormien kuin varpaidenkin kynsiin.
  Helpoilla tekniikkavinkeillä opit tekemään pilkut ja raidoitukset, liukuvärjäykset, metallinhohteiset efektit, villit eläinkuosit, kauniit kukkakuviot ja paljon muuta. Opas esittelee myös siirtokuvien ja kiilteiden käytön.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 8/2015, viikolla 32
  Sivumäärä: 128 s.
  Kirjastoluokka: 59.31
  Sähkökirjan ISBN:

  Muuta: suomennos Nelli Iivanainen, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Muita terveys- ja kauneuskirjoja

  Tunteva sydänNikki Stamp

  Teos tarjoaa uusimman tutkimustiedon kaikesta siitä, mikä sydämeemme vaikuttaa. Nykytutkimusten tulokset ovat paikoin hämmästyttäviä.

  SokerimyrkytysAnn Fernholm

  Silmät avaava kuvaus siitä, mitä runsaasti sokeria ja valkoista jauhoa sisältävä ruokavalio tekee kasvavan lapsen keholle.

  Parfyymien salatJosephine Fairley – Lorna McKay

  Upeasti kuvitettu opaskirja parfyymien hurmaavaan maailmaan. Englantilaiset huippuasiantuntijat ovat koonneet yksiin kansiin kaiken, mitä hajuvesistä tulee tietää.

  50:50Nina Sarell

  50:50 haastaa perinteisen dieettiajattelun ja tarjoaa terveellisen, tutkimukseen perustuvan tavan ottaa paino haltuun. Laihtuminen ja hoikkana pysyminen vaatii vähemmän itsekuria kuin ikinä uskaltaisi edes kuvitella.

  Puhdasta ravintoa Sinikka Piippo

  Mihin superruokina pidettävien kasvien teho perustuu? Korvaamaton käytännön opas kaikille terveellisestä ravinnosta kiinnostuneille.