Kirja: Kumilenkkikorut (Delphine Glachant)

Kirja on loppuunmyyty.

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Kumilenkkikorut Delphine Glachant

  Euroopan lapset ja nuoret vallannut koruvillitys on nyt ehtinyt meillekin. Värikkäistä kumilenkeistä punottuja rannekoruja ja sormuksia askarrellaan itselle, niitä annetaan ystäville ja vaihdellaan keskenään.
  Tämä opaskirja neuvoo, miten kumilenkit kiedotaan erilaisiksi punoksiksi pienen punontatelineen ja koukun avulla. Kirja esittelee 14 eri punontamallia, joita soveltamalla ja värejä vaihtelemalla syntyy lukematon määrä erilaisia koruvaihtoehtoja.
  Selkeiden kuvallisten ohjeiden lisäksi kirjassa on eri punontatekniikoiden kohdalla kuvakoodi, joka puhelimella luettaessa antaa puhelimen näytölle opastusvideon eri työvaiheista.
  Kaikkia kumilenkkikorujen valmistamiseen tarvittavia välineitä on saatavissa suomalaisista askartelukaupoista

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 1/2015, viikolla 4
  Sivumäärä: 48 s.
  Kirjastoluokka: 65
  Sähkökirjan ISBN:

  Muuta: Suomennos Sirkka Aulanko, kansi Taittopalvelu Yliveto oy

  Kirjan laji

  Lisää käsityö- ja kotikirjoja

  Suloisimmat sukatCookie A

  Uutta ilmettä neulesukkiin

  Neulo saumattomasti ylhäältä alasTuulia Salmela

  Tässä kirjassa neuvotaan, miten istutetut hihat neulotaan ylhäältä alas ilman saumoja niin, että hihan pyöriöt muodostuvat samaan aikaan vartalokappaleiden kanssa.

  Näyttävät nahkatyötGeert Schuiling

  Verraton opas helppoihin nahkatöihin sisältää 50 ajatonta ja käytännöllistä ohjetta, joissa on yksityiskohtaiset selostukset runsaine vaihekuvineen.

  Villasukkien uudet kuviotKerstin Balke

  26 uutta ohjetta värikkäiden kirjoneulesukkien neulomiseen. Kirjassa esitellään monipuolisesti erilaisia neulemalleja, värivaihtoehtoja ja tärkeitä perusohjeita.

  Vilukissan villasukatSarita Kotkavalkama

  Vilukissan villasukat -kirjasta tekee ainutlaatuisen se, että kaikki sukkien ohjeet on kirjoitettu paksuhkoille langoille ja ne toteutetaan paksuilla puikoilla. Näin sukkapari valmistuu nopeasti.