Kirja: Eilen, tänään, huomenna (Sophia Loren)

Kirja on loppuunmyyty.

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Eilen, tänään, huomenna OmaelämäkertaSophia Loren

  Italian lahja maailman elokuvataiteelle, Sophia Loren, täytti hiljan 80 vuotta. Juhlan kunniaksi julkaistiin hänen tunteentäyteiset muistelmansa. Sophia kertoo ainutlaatuisen elämäntarinansa, jossa on paljon onnea ja menestystä, mutta myös paljon surua ja draamaa.
  Kirja alkaa siitä, kun pari päivää ennen joulua Sophia suurta perhejuhlaa valmistellessaan löytää vanhan laati-kon, jonka sisältö saa hänet muistojen valtaan.
  Laatikosta löytyvät kiehtovat esineet kuljettavat meitä Sophian elämän läpi luku luvulta: nuorena naisena tehty piirros Carlo Pontista, lapsenlapsen tekemä muotokuva, muistiinpanoja Giorgio Armanista ja Napolista, Vit-torio Sican omistuskirjoituksella varustettu valokuva, Cary Grantin Sophialle lähettämä rakkauskirje…
  Sophian elämään on mahtunut paljon kuuluisia ihmisiä, kuten Richard Burton, Marcello Mastroianni, John Wayne, Anthony Quinn, Peter Sellers jne.
  Vähä vähältä piirtyy esiin elokuvataivaan ikonin koko elämä. Nainen, joka valkokankaalla valloitti koko maailman kauneudellaan ja karismallaan tekee sen nyt toistamiseen. Tällä kertaa avaamalla meille sydämensä, muistonsa ja ajatuksensa.
  Heti, kun kirja syyskuussa 2014 ilmestyi, sen käännösoikeudet myytiin 12 maahan.
  Muhkea 64-sivuinen kuvaliite sisältää runsaasti ennen julkaisematonta kuvamateriaalia. Mukana on myös aiemmin julkaisematon, Alberto Moravian tekemä haastattelu Sophia Lorenista.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 4/2015, viikolla 18
  Sivumäärä: 371 s.
  Kirjastoluokka: 99.1
  Sähkökirjan ISBN:

  Muuta: Suomennos Linda Jokela, Kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää elämänkertoja ja muistelmia

  BlondieDick Porter – Kris Needs

  Täydellinen historiikki ikonisen newyorkilaisbändin vaiheista 70-luvulta aina nykypäivään asti.

  Eero Heinäluoma Heikki Saari

  Voimakastahtoisen miehen tie Suomen poliittisen kentän pelinrakentajaksi

  Steve Lukather

  Roisi ja paikoin sokeeraavan rehellinen omaelämäkerta avaa ovet 70- ja 80-lukujen musiikkimaailmaan, esiintymisareenoiden takahuoneisiin ja Los Angelesin hittitehtaisiin. Maailmaan, joka on värikäs, jännittävä ja usein hirveä.

  SiipirikkoEero Pokela

  Pokela katsoo menneisiin vuosikymmeniin tarkasti ja kaunistelematta. Ote on kuitenkin lempeän humoristinen, ja tarina kirvoittaa lukijassa sekä ilon että liikutuksen kyyneleitä.

  Miä oon KotkastMirja Liukkonen – Anna-Leena Alivirta

  Nostalginen ajankuva 1950-luvun Kotkasta.