Kirja: Hirvi keittiössä (Helena Neraal)

Kirja on loppuunmyyty.

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

    Hirvi keittiössä Suuri riistaruokakirjaHelena Neraal

    Helena Neraalin keittokirja muuttaa käsitykset riistaruoasta. Näillä resepteillä valmistettuna se on vaihtelevaa, monipuolista ja ennen kaikkea erittäin herkullista.

    Kirjan ohjeilla hirvestä, peurasta, metsäkauriista ja porosta syntyvät niin arkiateriat kuin juhlapöydän antimetkin. Teos opastaa asiantuntevasti myös riistalihan oikeassa käsittelyssä ja kertoo eri ruhonosien käytöstä ruoanvalmistuksessa.

    Kirjan punaisena lankana on lähiruoka ja hyvä maku. Riistan seuraksi valmistuu kielen vieviä lisukkeita muistakin metsän aarteista, kuten marjoista ja sienistä. Perinteisiä vihanneksia ja hyviä kastikkeita unohtamatta.

    Välttämätön teos jokaisen metsästäjän ja riistaruokien ystävän keittiökirjastoon.

    Kirjan tiedot

    Ilmestymisaika: 8/2014
    Sivumäärä: n. 200 s.
    Kirjastoluokka: 68.2
    Sähkökirjan ISBN:

    Muuta: Suomennos Jutta Jarvansalo

    Kirjan laji

    Ruoka- ja juoma-aiheisia

    Keittiöpuutarhurin käsikirjaAgneta Ullenius

    Kasvata itse omat vihanneksesi

    Vastapoimittua Ulla Karlström & Cecilia Lundin (toim.)

    Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla.

    Herkuttele perunoilla Catherine Gerbod

    Kirja sisältää 100 ranskalaisen Cuisine et Vins de France -lehden reseptiä, joiden avulla valmistat perunasta herkkuja niin arkiaterialle kuin juhlapöytäänkin.

    VeneruokaaJennie Gillander

    Kirjan ohjeilla pienessä venekeittiössä syntyy vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa joka päivä.

    Heinäsirkka keittiössäFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp

    Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti reseptejä.