Kirja: Maradona ()

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Maradona Maailman paras jalkapalloilija?Jimmy Burns

  Paljastava henkilökuva yhdestä urheilumaailman tunnetuimmista, ihailluimmista ja ristiriitaisimmista tähdistä. Diego Maradona on ehkä maailman kaikkien aikojen paras jalkapalloilija, mutta hänen elämänsä syvänteet ovat olleet yhtä synkkiä kuin hänen tähtihetkensä kirkkaita.

  Myrskyisän jalkapallouransa aikana Maradona on pelannut huippujoukkueissa molemmin puolin Atlanttia.

  Ihaillun urheilusankarin elämän kääntöpuolelta löytyy kuitenkin skandaaleja, mafiayhteyksiä, huumeriippuvuutta ja huonojen sijoitusten aiheuttama vararikko. Huume- ja dopingkäryjen vuoksi Maradonan ura oli katkolla useaan kertaan.

  Jimmy Burns kertoo Maradonan koko matkan Buenos Airesin slummeista maailman suurimmille jalkapalloareenoille ja skandaalilehtien otsikoihin. Hän on onnistunut piirtämään monisärmäisen henkilökuvan miehestä myyttien takana mutta myös valottamaan huippu-urheilun kulissien takana tapahtuvaa korruptiota, hyväksikäyttöä ja juonittelua.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 3/2014
  Sivumäärä: n. 300 s
  Kirjastoluokka: 99.1
  Sähkökirjan ISBN: 9789523120679

  Muuta: suomennos Juuso Arvassalo, kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Lisää elämänkertoja ja muistelmia

  Auschwitzin seitsemän kääpiötäYehuda Koren - Eilat Negev

  Aikana, jolloin natsi-ideologia antoi olemassaolon oikeuden vain terveimmille ja vahvimmille, merkitsi keskitysleirille joutuminen vammaiselle juutalaiselle varmaa kuolemaa. Ovitzin perheelle perinnöllinen lyhytkasvuisuus kuitenkin osoittautui pelastukseksi.

  Uskollisuuden velvoiteJames Comey

  Kohua aiheuttaneissa muistelmissaan James Comey paljastaa Yhdysvaltain poliittisen lähihistorian kiperimmät käänteet ja kertoo suorin sanoin, millaisen johtajan maa on Donald Trumpista saanut.

  Elizabeth ja PhilipIngrid Seward

  Ingrid Seward kertoo uudessa kirjassaan kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin 70-vuotisen avioliiton koko tarinan.

  Melania TrumpBojan Bozar – Igor Omerza

  Ensimmäinen elämäkertateos Melania Trumpista paljastaa, millainen on Yhdysvaltain uusi ensimmäinen nainen ja millaisten elämänvaiheiden läpi hänen tiensä Valkoiseen taloon on kulkenut.

  Ozzy Osbourne omin sanoinDave Thompson

  Ozzyn elämänfilosofiaa ja värikkäitä vaiheita