Kirja: Miten onnistut työnhaussa (Kaisa Välivehmas)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Miten onnistut työnhaussa Kaisa Välivehmas

  Työmarkkinat ovat muuttuneet radikaalisti viimeisten vuosien aikana, eivätkä perinteiset työnhakumenetelmät enää toimi. Työpaikan saanti on usein kiven takana. Mitä voit tehdä löytääksesi ja saadaksesi haluamasi työn?

  Kirja antaa ohjeita urasuunnitteluun, työnhaun eri vaiheisiin, omien vahvuuksien kartoittamiseen, piilotyömarkkinoiden löytämiseen ja oman osaamisen tehokkaaseen myyntiin.

  Teos perehdyttää mm. työsopimuksiin, työsuhdesanastoon sekä yleisimpiin työhaastatteluissa esitettyihin kysymyksiin ja psykologisiin testeihin. Kirjasta löytyy myös työhakemus- ja cv-malleja.

  Työnhakuoppaassa on paljon kullanarvoista tietoa muuttuvien työmarkkinoiden ja nykypäivän työelämän turbulensseista sekä ohjeita niiden kohtaamiseen elämänikäisen urahallinnan avulla.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 3/2014
  Sivumäärä: n. 200 s.
  Kirjastoluokka: 17.3
  Sähkökirjan ISBN: 9789524928946

  Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Muita elämäntaitokirjoja

  Kun pelihimo ottaa vallanJenna Mäkelä

  Kun pelihimo ottaa vallan on kirja rahapeliriippuvuudesta raadollisimmillaan.Se osoittaa myös, miten kaikesta huolimatta peliriippuvuudesta voi parantua.

  Kehon viisausJutta Saanila

  Saavuta tasapaino kehon ja mielen välillä. Elämään löytyy täysin uusi ulottuvuus ja vaihde.

  Nainen ja häpeäElina Reenkola

  Elina Reenkola kartoittaa kirjassaan asiantuntevasti häpeän eri ulottuvuuksia, syitä ja ilmenemismuotoja sekä kertoo, miten edetä itsensä hyväksymisen tiellä.

  Jännittääkö? Pelko hallintaanKari Aavasto - Pia Kaulio - Sirpa Syrjälä

  Kirjassa analysoidaan jännittämisen syntymekanismeja ja annetaan konkreettisia valmiuksia hallita oireita omatoimisesti.