Kirja: Miten onnistut työnhaussa (Kaisa Välivehmas)

Saatavana sähkökirjana sähkökirjoja myyvistä kaupoista.

  Miten onnistut työnhaussa Kaisa Välivehmas

  Työmarkkinat ovat muuttuneet radikaalisti viimeisten vuosien aikana, eivätkä perinteiset työnhakumenetelmät enää toimi. Työpaikan saanti on usein kiven takana. Mitä voit tehdä löytääksesi ja saadaksesi haluamasi työn?

  Kirja antaa ohjeita urasuunnitteluun, työnhaun eri vaiheisiin, omien vahvuuksien kartoittamiseen, piilotyömarkkinoiden löytämiseen ja oman osaamisen tehokkaaseen myyntiin.

  Teos perehdyttää mm. työsopimuksiin, työsuhdesanastoon sekä yleisimpiin työhaastatteluissa esitettyihin kysymyksiin ja psykologisiin testeihin. Kirjasta löytyy myös työhakemus- ja cv-malleja.

  Työnhakuoppaassa on paljon kullanarvoista tietoa muuttuvien työmarkkinoiden ja nykypäivän työelämän turbulensseista sekä ohjeita niiden kohtaamiseen elämänikäisen urahallinnan avulla.

  Kirjan tiedot

  Ilmestymisaika: 3/2014
  Sivumäärä: n. 200 s.
  Kirjastoluokka: 17.3
  Sähkökirjan ISBN: 9789524928946

  Muuta: kansi Taittopalvelu Yliveto Oy

  Kirjan laji

  Muita elämäntaitokirjoja

  Narsistin uhrista selviytyjäksiSirpa Polo

  Miten toipua henkisen väkivallan aiheuttamasta uupumuksesta ja masennuksesta?

  PotkutPekka Hämäläinen ja Jukka-Pekka Vuorinen

  Mitä tehdä, kun työpaikka menee alta? Tunnetut ihmiset kertovat omia kokemuksiaan potkujen saamisesta, potkujen antamisesta, yrittämisestä, pelosta ja uudesta noususta ja onnistumisesta.

  Työpaikan kusipäätRobert I. Sutton

  Välttämätön opas jokaiselle, joka on joutunut elämässään tekemisiin epämiellyttävän ja huonosti käyttäytyvän tyypin – sanalla sanoen kusipään – kanssa.

  Koukuttavat suhteetSusanna Ruuhilahti

  Miksi huonosta ihmissuhteesta on joskus niin vaikea päästä irti? Susanna Ruuhilahti selvittää, millaiset asiat pitävät ihmistä kiinni vaikeassa suhteessa ja millaista apua koukuttavassa suhteessa oleva tarvitsee irtautumiseen.